Menu

Ns Management | Lunes, 29 Marzo 2021 18:15

Generalitat, Diputació i Ajuntament ofereixen València com a seu de la Lliga Professional de Futbol Femení

La Generalitat, l'Ajuntament de València i la Diputació de València, juntament amb el suport dels tres clubs de futbol femení, demanen de manera unànime que València albergue la seu de la lliga professional d'aquest esport

Generalitat, Diputació i Ajuntament ofereixen València com a seu de la Lliga Professional de Futbol Femení

La Generalitat, l'Ajuntament de València i la Diputació de València, en la seua ferma aposta per la professionalització de l'esport femení, i en concret del futbol femení, han decidit oferir la ciutat de València com a seu de la lliga professional de futbol femení.

Durant el matí del dilluns 29 de març el director general d'Esport de la Generalitat, Josep Miquel Moya, la regidora d'Esports, Pilar Bernabé, i el diputat d'Esports, Andrés Campos, han mantingut una reunió amb els clubs de futbol femení, Valencia CF, Levante UD i Villarreal CF per a exposar la proposta que s'elevarà al Consell Superior d'Esports.

Des de l'Ajuntament de València s'ofereix el Complex Esportiu Cultural La Petxina, la casa de l'esport de València, que ja compta amb espais de treball organitzats baix un esquema funcional que permet potenciar les relacions personals i millorar el rendiment dels treballadors i esportistes.

La Petxina, inaugurada en 2003, compta amb unes instal·lacions idònies per a albergar aquesta seu i continuar apostant per la professionalització de l'esport a través del seu Centre de Tecnificació.

A més, el Complex ofereix un projecte complet esportiu amb edifici administratiu, sales multiús, de conferències, sala d'actes i sala de premsa, adaptades a les necessitats actuals i futures d'aquesta seu. Cal no oblidar que hui dia és ja seu de la regidoria d'Esports i de la Fundació Esportiva Municipal.

En aquest sentit, el president del Valencia CF femení, Salvador Belda, i la coordinadora general de futbol femení del Levante UD, Maider Castillo, han valorat de manera positiva la notícia i han oferit el seu suport i disposició a la iniciativa, "ja que seria un pas molt important que la seu d'una competició femenina fóra ací".

Per part seua, el director de futbol del Villarreal CF, Miguel Ángel Tena, ha afirmat que es tracta "d'una iniciativa magnífica per part de totes les institucions valencianes per donar suport al futbol femení i com a club lògicament donarem suport a aquesta candidatura".

A més, el director general de l'Esport, Josep Miquel Moya, ha significat que "les tres institucions manifesten l'interés que la seu de la lliga professional siga a València i estem decidits a presentar aquesta candidatura abans el CSD perquè entenem que reuneix les condicions adequades".

Així mateix, la regidora d'Esports i presidenta de la FDM, Pilar Bernabé ha indicat que "per a la ciutat de València la seua aposta per l'esport femení i els clubs femenins, que són dos grans clubs de la lliga femenina, és un acte de justícia reivindicar aquesta seu de la lliga per al territori valencià".

El diputat d'Esports, Andrés Campos ha manifestat la importància que "totes les institucions estem alineades en l'estratègia de visibilització de l'esport i la igualtat en l'esport".

Comentarios

volver arriba