Menu

Pilota | Jueves, 15 Abril 2021 10:40

Continua la competició en l'Autonòmic Diputació de Raspall femení

Continua la competició en l'Autonòmic Diputació de Raspall femení

Una setmana més el Campionat Autonòmic de Raspall, trofeu Diputació de València, segueix donant la possibilitat a les jugadores de raspall de competir cada setmana

En la divisió de plata varen guanyar totes les formacions de la part alta de la taula. L'Alcàntera-Càrcer suma els tres punts en la seua visita al Sueca A, i ocupa ara la primera posició de la classificació amb 8 punts. Les segones, Alqueria de la Comtessa, tenen un punt menys, gràcies a la seua victòria com a locals davant l'Estudi Borbotó E. Per la seua part, els Ajuntament de Beniparrell B i C empaten en la tercera posició amb 5 punts als seus casellers, després de guanyar per la mínima tant al Moixent C com el Meliana B. La proxima setmana ens oferirà els següents enfrontaments: Alcàntera-Càrcer - Beniparrell C, Beniparrell B - Sueca, Borbotó E - Moixent C, i Meliana B - Alqueria Comtessa.
 
Ja en tercera categoria, la pluja va impedir la disputa de dues partides, amb la qual cosa queda l'Estudi Martí Borbotó C en primer lloc del grup. Queden empatats a punts en la segona plaça les formacions de Lanzadera Montserrat B, Xeraco C, Alqueria d'Asnar B i Ajuntament de Beniparrell D.
 
El Meliana D marxa en solitari al capdavant de la quarta categoria A. Sent l'Ajuntament de Polinyà E, Tamborí de Valencia D, Ajuntament de Beniparrell E i Alzira H les que empaten a 6 punts, tres per darrere de les líders. Per últim, en quarta B, son Meliana E, El Genovés E i Carlet-Volea els equips que ocupen la primera posició dels seus respectius grups.

Comentarios

volver arriba