Menu

Pilota | Martes, 23 Febrero 2021 10:47

L'elit de les competicions de clubs es jugarà en 39 localitats

L'elit de les competicions de clubs es jugarà en 39 localitats

Les competicions de clubs de Raspall, Galotxa, Llargues, Palma i Frontó ja tenen a tots els equips que jugaran en la màxima categoria de cadascuna de les modalitats, inscrits i esperant a saber quan podran començar les competicions

Tot i que l'any 2021 no ha començat amb bon peu per la pressió dels contagis produïts per la Covid-19, els clubs de major nivell de les categories de Raspall, Galotxa, Llargues, Palma i Frontó no han dubtat a inscriure's a les competicions de la present temporada. Els 39 clubs que formaran les màximes categories en aquestes primeres competicions del 2021 són: CPV El Puig, CPV Pobla de Vallbona, CPV Quart de Poblet, CPV Museros, CPV Castelló, CPV El Genovés, CPV Gavarda, CPV Bicorp, CPV Xeraco, CPV Alzira, CPV Muro d'Alcoi, CPV Beniparrell, CPV Beniarbeig-El Verger, CPV Alqueria Asnar, CPV Borbotó, CPV Meliana, CPV Tavernes Blanques, CPV Faura, CPV Massalfassar, CPV Foios, CPV Montserrat, CPV Quart de les Valls, CPV Marquesat, CPV Algimia, CPV Manises, CPV Massamagrell, CPV Moixent, CPV Onda, CPV Riba-roja, CPV Benidorm, CPV Sella, CPV Parcent, CPV Mutxamel, CPV Castells, CPV Benimagrell, CPV Relleu, CPV Vall de Laguar i CPV Tibi.

Un total de 45 equips competiran en les màximes categories masculines de les primeres competicions del 2021. A l'Autonòmic de Raspall masculí, competiran 8 equips de molt bon nivell com són: El Genovés, Gavarda A, Gavarda B, Bicorp, Xeraco, Alzira A, Alzira B i Muro d'Alcoi. En l'Autonòmic El Corte Inglés de Galotxa carrer estarà compost per: Faura A, Massalfassar A, Foios A, Beniparrell A, Montserrat A, Quart de les Valls A, Marquesat A i Meliana A, mentre que en la màxima categoria de trinquet competiran, Algimia, Manises, Massamagrell, Moixent, Onda A, Onda B, Pobla de Vallbona i Riba-roja. Pel que respecta al Trofeu Diputació d'Alacant, la lliga de Llargues estarà formada per 7 equips de màxim nivell, com són: Benidorm, Sella, Parcent A, Parcent B, Mutxamel, Castells i Benimagrell. Mentre que, en la lliga de Palma, jugaran 8 equips: Relleu, Benidorm, Sella A, Sella B, Vall de Laguar, Benidorm, Benimagrell i Tibi. Finalment, en la màxima categoria de Frontó a nivell masculí, participaran 6 equips: El Puig A, El Puig B, Pobla de Vallbona, Museros, Castelló i Quart de les Valls.

Pel que respecta a les màximes categories femenines de Raspall i Galotxa competiran fins a 12 equips de gran nivell. L'autonòmic de Raspall femení Lliga Bankia, estarà format per un total de 8 equips, com són: Bicorp, Beniparrell, Beniarbeig-El Verger, Alqueria d'Asnar, Borbotó A, Borbotó B, Meliana i Tavernes Blanques. Mentre que, en l'Autonòmic de Galotxa El Corte Inglés femení ho disputaran 4 formacions, aquestes són: Massalfassar E, Montserrat C, Borbotó F i Borbotó G.

Tots aquests equips confien a començar a competir com més prompte millor. Tot i que encara no es coneixen les dates exactes de l'inici de les competicions, tot apunta que, a partir del pròxim mes de març amb la flexibilització de les restriccions i el pla de desescalada, siga més prompte que tard quan que el joc de la pilota valenciana torne als trinquets, carrers i frontons del nostre territori.

Comentarios

volver arriba