Menu

Carreras Populares | Viernes, 27 Noviembre 2020 18:06

Anul·lada la Sant Silvestre de València

Anul·lada la Sant Silvestre de València

La carrera de comiat de l'any de València, la popular Sant Silvestre que hauria celebrat la seua 37a edició, no es realitzarà enguany a causa de les restriccions derivades de la COVID-19.

Este gran esdeveniment esportiu que té lloc cada any el 30 de desembre reuneix milers de persones en el centre de València i en moltes altres localitats de tota la Comunitat. La passada edició, 600 corredors es van disputar el primer lloc en la capital valenciana, mentre que 17.000 persones més van participar en la carrera amb la diversió i l'esport com a premi.

En l'actualitat, només es poden celebrar les proves d'elit internacional com és el cas de la Sant Silvestre Vallecana, en la qual només podran competir atletes professionals, igual que en la Marató de València que se celebrarà el pròxim 6 de desembre i en la qual participaran solament prop de 300 atletes d'elit.

 Les carreres populars ara com ara no es poden celebrar, per la qual cosa en aquests moments hem de centrar esforços en aquelles proves d'elit que si podran celebrar-se com la Sant Silvestre Vallecana o la Marató en el cas de la ciutat de València, proves que ens converteixen en referents en l'àmbit internacional i que en celebrar-se amb participació reduïda és possible previndre contagis” ha comentat Pilar Bernabé, presidenta de la Fundació Esportiva Municipal i Regidora d'Esports a l'Ajuntament de València.

Cal recordar que ja a causa de la pandèmia la Fundació Esportiva Municipal va decidir cancel·lar el Circuit de Carreres Populars. No obstant això, a través de les seues xarxes socials i web estan oferint una sèrie de proves virtuals per tal d'oferir la possibilitat de continuar competint en les proves del Circuit.

Comentarios

volver arriba