Menu

Carreras Populares | Sábado, 21 Noviembre 2020 08:28

Es presenta a València la V Marxa Contra la Violència de gènere

Es presenta a València la V Marxa Contra la Violència de gènere

La Marxa contra la Violència de Gènere, que té l'objectiu d'involucrar a la societat en la sensibilització contra la violència masclista, s'ha reconvertit enguany en marxa virtual. Sota el lema “kilòmetres contra la violència de gènere”.

Per a participar en esta carrera virtual, organitzada per la Fundació Esportiva Municipal, serà necessari descarregar l'APP “Cronochip live” Les inscripcions es podran fer des del divendres 20 de novembre fins al diumenge 29, en el següent enllaç: https://www.toprun.es/ .

Pilar Bernabé, regidora d'esports de l'Ajuntament de València ha animat a tota la ciutadania a participar en esta edició “en 2020 hi ha hagut una pandèmia que ens ha fet parar però no ens farà parar en la lluita contra la violència de gènere, enguany us proposem que participeu pel vostre compte a través d'una aplicació que registrarà la vostra participació en la distància que trieu

La inscripció és totalment gratuïta i  ofereix la possibilitat e pujar fotografies juntament amb missatges que donen visibilitat a la lluita d'esta societat contra esta xacra social.

Es poden recórrer tres distàncies diferents, de tres, cinc o deu quilòmetres, podràs a més realitzar el recorregut o recorreguts tantes vegades com vulgues des del dimecres 25 de novembre a les 7:00h fins al diumenge 29 de novembre a les 22 hores, l'aplicació es quedarà únicament amb el millor intent en cada distància.

 Finalment la regidora ha recordat que “el  2020 passarà a la història per haver sigut l'any en què la vida ens ha parat, però hi ha una xacra social que no ha parat, ja que 40 dones han sigut assassinades a les mans d'home, i és important que esta societat expresse el seu rebuig a la violència masclista per damunt de tot

Vídeo

Comentarios

volver arriba