Menu

Carreras Populares | Domingo, 26 Abril 2020 21:08

Es cancel·len les tres carreres restant del circuit de Carreres Populars de València

La regidora Pilar Bernabé informa que les persones inscrites podran donar els diners que es retornen a Creu Roja

Es cancel·len les tres carreres restant del circuit de Carreres Populars de València

La Fundació Esportiva Municipal, «conforme les instruccions dictades per les autoritats sanitàries, i coneixedora que salut és el primer i preveient que les concentracions massives de persones seran les últimes a tornar a la normalitat», ha cancel·lat tres carreres pertanyents al XVI Circuit de Carreras Populars de València: el 26 d'abril, la VII Carrera José Antonio Redolat; el 24 de maig, la II Cursa i Marxa contra l’Esclerosi Múltiple; i 14 de juny, la II Carrera Marta Fernández de Castro.

 La regidora d'Esports, Pilar Bernabé, ha explicat hui que aquelles persones que es van inscriure en el Circuit podran recuperar la part proporcional de cadascuna d'estes carreres.

 «A partir del 23 de setembre s'obrirà un termini d'un mes per a sol·licitar la devolució de les carreres no celebrades. Durant este termini es donarà l'opció de devolució o de donar eixe import a l'entitat Creu Roja que, entre moltes altres, està col·laborant amb les persones més desfavorides durant aquesta crisi sanitària, econòmica i social»

 Passat este termini, tots els que no hagen respost se'ls descomptarà l'import de les carreres no celebrades en el moment de la inscripció a l'edició del Circuit de Carreras Populars de 2021.

Pilar Bernabé, regidora d'esports de l'Ajuntament de València va informar que les inscripcions es poden destinar a Creu Roja:

Comentarios

volver arriba