Menu

Carreras Populares | Martes, 24 Marzo 2020 09:16

Participa en el concurso #STAYRUNNKER

Participa en el concurso #STAYRUNNKER

En estos moments difícils de confinament i incertesa és quan més hem de demostrar que podem amb tot. Per això no cal defallir i cal preparar-se per a un retorn on haurem de lluitar molt per a tornar, i tornarem.

 

Per això us proposem que resistim i llancem el nostre concurs #STAYRUNNKER

Podeu enviar-nos el vostre vídeo de com us prepareu per a poder tornar a córrer a través de les xarxes socials d la carrera de les empreses:

 

o   https://www.facebook.com/carreraempresasvalencianas/

 

o   https://twitter.com/carreraempresas

 

o   https://www.instagram.com/berunnker

 

 Publicarem el vídeo en les nostres xarxes socials. Podeu enviar-nos els vostres vídeos FINS Al dimecres 8 d'abril, inclusivament.

 

 Encara que es reproduïsquen en altres xarxes socials SOLO ES COMPTABILITZARAN els vots rebuts en el post publicat en la pàgina de FACEBOOK: www.facebook.com/carreraempresasvalencianas/

 

 Els vídeos es publicaran almenys en la pàgina de fb de la Carrera de les Empreses i s'aniran guardant en la LLISTA DE REPRODUCCIÓ #StayRunnker de manera que estiguen disponibles i agrupats per a les votacions.

 

Es podrà votar fins al diumenge 12 d'abril inclusivament


El vídeo amb més vots (m'agrada en Facebook) serà el guanyador i obtindrà el trofeu #StayRunnker com una nova categoria més de la IXª Carrera de les Empreses.

La Carrera de les Empreses

 

La carrera de les empreses valencianes és una carrera popular a València promoguda per Grup Nostresport. Esta edició suposa la IX edició de la popular prova que en 2019 va aconseguir la xifra de més de 3.400 inscrits.

 

La carrera, que compta amb un component solidari en destinar 1€ per participant a causes socials, compta amb dues modalitats 10k i 5k i pot córrer-se tant per equips de 2,3,o 4 persones en categories masculina, femenina i mixta com individualment.

Comentarios

volver arriba